Waterslagen

  Waterslagen

  Van standaard tot maatwerk. Aluminium waterslagen van Roval Aluminium zijn duurzaam, functioneel én mooi. Het assortiment waterslagen bestaat uit diverse standaarduitvoeringen, waaronder de stijlvolle Roval-Elegance®. Kenmerkend voor de Roval-Elegance® is de ronde, elegante afwerking.

  Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag het één van onze specialisten

  Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

  Specificaties
  Alle waterslagen van Roval Aluminium zijn leverbaar in verschillende standaardafmetingen, oppervlaktebehandelingen en in vrijwel alle Ral-kleuren. De standaardtypen kunnen in nagenoeg elke afwijkende maat geproduceerd worden. Daarnaast biedt Roval allerlei maatwerkopties in afmeting en uitstraling.

  Kopschotten
  Zo hebben we voor onze aluminium waterslagen speciale kopschotten ontwikkeld die, bijvoorbeeld bij buitengevelisolatie, voor een waterdichte aansluiting van de waterslag zorgt. Het kopschot leidt het water weg, zodat er geen lekstrepen of scheurvorming door achterblijvend vocht op de gevel ontstaan. Hierdoor hoeft de gevel later niet gereinigd of gerepareerd te worden. Een eenvoudige, slimme en kostenbesparende oplossing.