Waterslagen

Waterslagen

Een waterslag van Roval Aluminium kenmerkt zich door een breed spectrum aan toepassingsmogelijkheden voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw. De aluminium waterslag is niet alleen functioneel, maar heeft ook een grote esthetische waarde en wordt steeds vaker toegepast in architectonische projecten. De aluminium waterslag van Roval is leverbaar in diverse modellen, met lengtes tot 6.000 mm, ook is maatwerk mogelijk. Roval beschikt over een uitgebreid geoutilleerde afdeling voor plaat- en zetwerk, waar een waterslag geheel op maat en naar ontwerp kan worden geprofileerd tot lengtes van 4.000 mm. 

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag het één van onze specialisten

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Specificaties
Alle waterslagen van Roval Aluminium zijn leverbaar in verschillende standaardafmetingen, oppervlaktebehandelingen en in vrijwel alle Ral-kleuren. De standaardtypen kunnen in nagenoeg elke afwijkende maat geproduceerd worden. Daarnaast biedt Roval allerlei maatwerkopties in afmeting en uitstraling.

Kopschotten
Zo hebben we voor onze aluminium waterslagen speciale kopschotten ontwikkeld die, bijvoorbeeld bij buitengevelisolatie, voor een waterdichte aansluiting van de waterslag zorgt. Het kopschot leidt het water weg, zodat er geen lekstrepen of scheurvorming door achterblijvend vocht op de gevel ontstaan. Hierdoor hoeft de gevel later niet gereinigd of gerepareerd te worden. Een eenvoudige, slimme en kostenbesparende oplossing.