Reynaers Group

Reynaers Group

Together for better is het bedrijfsmotto van de Reynaers Group en weerspiegelt de identiteit van dit Belgische familiebedrijf. Gedreven door innovatie en ondernemerschap werkt de internationale groep samen met partners om duurzame groei te realiseren. Roval Aluminium is sinds 2000 onderdeel van de Reynaers Group.

De Reynaers Group, actief in meer dan 70 landen wereldwijd, is een toonaangevende specialist in de ontwikkeling, distributie en commercialisering van innovatieve en duurzame architecturale toepassingen in aluminium en staal. 


Alle activiteiten van de partners van de Reynaers Group zijn gericht op het verhogen van de waarde van gebouwen en het verbeteren van de leef- en werkomgeving van mensen, met specifieke aandacht voor duurzaamheid en design. Technologische innovatie, automatisering en digitale transformatie zijn de hoekstenen voor de ontwikkeling van state-of-the-art producten en diensten.

Duurzaamheidsstrategie Reynaers Act

Echt inhoud geven aan het thema duurzaamheid en oplossingen actief initiëren en uitvoeren, dat wil de Reynaers Group bereiken met Reynaers Act, een rapport waarin de nieuwe duurzaamheidsstrategie van het concern vastligt. ‘’Een bewuste keuze om te kijken naar de feiten èn te handelen: Act dus en niet afwachten’’ aldus directeur Edgar van Ginkel.


Reynaers Campus

De Reynaers Campus is het hoofdkantoor van de Reynaers Group, gevestigd in Duffel (België). De Campus is een inspirerende en dynamische werkomgeving en een plek voor partners om de nieuwste producten en innovaties in volledige interactiviteit te ervaren.