Roval Aluminium: Totaalleverancier aluminium bouwproducten

Roval Aluminium: Totaalleverancier aluminium bouwproducten

Roval Aluminium, onderdeel van de internationale Reynaers Group, is marktleider in de ontwikkeling, productie en levering van aluminium bouwproducten voor woningbouw en utiliteitsbouw voor zowel nieuwbouwprojecten als voor renovatie- en herbestemmingsprojecten. Tot het uitgebreide assortiment behoren aluminium dakranden, waterslagen, muurafdeksystemen, balustersystemen, dagkanten, kolombekleding, goot- en overstekbekleding, privacyschermen en bekleding van nutstracés. De producten van Roval Aluminium worden op brede schaal toegepast als dak- en geveldetaillering voor woningen, appartementencomplexen, kantoren, scholen, winkelcentra, gezondheidscentra en sportaccommodaties. Hiermee is Roval Aluminium een onmisbare schakel in de bouwkolom.

Waarom kiest u voor Roval?

sinds 1959 een betrouwbare partner

8
landen
200+
projecten per jaar met montageservice
Actief
MVO-beleid en Greenteam
50%
gerecycled aluminium
Totaalleverancier

Behalve in de levering van de uitgebreide range standaardproducten is Roval als totaalleverancier gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Dit totaalleverancierschap houdt ook in dat Roval tijdens de gehele bouwfase betrokken kan zijn: van ontwerp tot en met montage en oplevering. Een ander aspect van het totaalleverancierschap is dat producten geleverd kunnen worden, inclusief toebehoren, zodat opdrachtgevers en klanten slechts bij één leverancier terechtkunnen voor de complete realisatie. Zo kunnen voor bijvoorbeeld onze dakranden ook de verbindingsplaatjes en binnen- en buitenhoeken geleverd worden. Het maatwerkaspect komt dan tot uiting in de mogelijkheid om deze dakranden te voorzien van bevestigingsgaten voor een razendsnelle montage. Een ander voorbeeld is dat onze muurafdeksystemen, ook kunnen worden voorzien van onze aluminium balustersystemen. Doordat klanten en opdrachtgevers te maken hebben met één aanspreekpunt is er meer controle op leveringssnelheid en kwaliteit. Bovendien leidt dit one-stop-shoppingbeleid tot een snellere bouwtijd.

Totaalleverancier

  • Uitgebreide range aluminium bouwproducten
  • Inclusief toebehoren en één aanspreekpunt
  • Hoge kwaliteit
  • Snellere levering en kortere bouwtijd
Gespecialiseerd in maatwerkoplossingen

Daarnaast leent aluminium zich bij uitstek voor de toepassing in maatwerkoplossingen. Het is relatief eenvoudig vormbaar, waardoor architecten maximale ontwerpvrijheid genieten. Alles wat de architect bedenkt, kan Roval dankzij een hypermodern cnc-gestuurd machine-apparaat, in eigen huis produceren. Roval Aluminium beschikt niet alleen over een uiterst modern machinepark, maar ook over de beste adviseurs in de aluminiumbranche. Kenners met veel ervaring en liefde voor aluminium. Zij staan in direct contact met klanten, opdrachtgevers, architecten en uitvoerende partijen. Een voortdurend kwaliteitsstreven, zowel uitgangspunt als eindresultaat, is in het volledige bouwproces zichtbaar. Ook in de contactsfeer. Hierop is tevens de informatievoorziening afgestemd. Via de website www.roval.nl zijn alle technische specificaties, CAD-tekeningen, bestekteksten en productbrochures rechtstreeks te downloaden. 

Voordelen aluminium

  • Onderhoudsarm
  • Corrosiebestendig
  • Maximaal vormbaar
  • Lange absolute en esthetische levensduur
  • Hoogwaardige legeringen (Europese norm)