People

Veiligheid

Op het gebied van veiligheid, zowel van medewerkers als van partners doet Roval veel. De VCA- en KOMO-certificeringen zijn daarvan het tastbare bewijs. Dat geldt ook voor opleidingen voor medewerkers op het gebied van onder meer Arbo-zaken (VGWM) en veiligheid en gezondheid (BHV, EHBO en AED). Bovendien is Het Nieuwe Rijden geïntroduceerd, dat tot meer veiligheid op de weg leidt.

Mobiliteit

Het Nieuwe Rijden heeft ook een lager brandstofverbruik tot gevolg. Om die reden is er voor gekozen dat leasewagens minimaal categorie C hebben. Ook het stimuleren van medewerkers om vaker te carpoolen heeft een gunstig invloed op het brandstofverbruik. Dit heeft er onder meer toe geleid dat we met beide bedrijven een aanzienlijke brandstofbesparing hebben gerealiseerd. Daarnaast is ook het elektrisch rijden geïntroduceerd.

Opleidingen en welzijn

Om de kwaliteit van de dienstverlening te vergoten, investeert Roval in opleidingen van haar medewerkers (zoals opleidingen voor het besturen van de vorkheftruck, voor zetten en lassen en voor klantgerichtheidstraining) en in opleiding van klanten met betrekking tot de toepassing van producten en regelgevingen. De MVO-principes zijn ook terug te vinden in het welzijnsbeleid, waarin we aandacht hebben voor sociaal maatschappelijke doelen. Elk jaar organiseren Roval en Reynaers de jaarlijkse MVO-dag. Ook is veel aandacht besteed aan werkplekorganisatie, waarbij de gezondheid van de medewerkers centraal staat.

Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief