Klokkenluidersregeling

Klokkenluidersregeling

Bij Roval hechten we grote waarde aan transparantie, integriteit en een cultuur van eerlijkheid. We geloven dat open communicatie en het delen van zorgen essentieel zijn voor het welzijn van onze organisatie. Daarom introduceren we onze Klokkenluidersregeling - een platform waarop elke betrokkene zijn of haar bezorgdheid over vermeende wangedragingen of onethisch gedrag kan delen.

Wat is de Klokkenluidersregeling?

De Klokkenluidersregeling biedt een veilig en vertrouwelijk kanaal voor betrokkene om meldingen te doen van mogelijke misstanden binnen de organisatie. 

Waarom is het belangrijk?

  • Integriteit bevorderen: Het stelt ons in staat om als organisatie integer te handelen en ervoor te zorgen dat onze normen en waarden worden nageleefd.
  • Veilig kanaal: Het biedt een veilige en vertrouwelijke manier voor betrokkene om zorgen te delen zonder angst voor vergelding.
  • Continue verbetering: Het stelt ons in staat om eventuele problemen aan te pakken, zodat we als organisatie kunnen blijven groeien en verbeteren.

Hoe werkt het?

  1. Vertrouwelijk melden: Maak gebruik van ons anonieme meldingsplatform om zorgen te delen.
  2. Gedegen onderzoek: Meldingen worden serieus genomen en er wordt een grondig onderzoek ingesteld.

Toegang tot de Klokkenluidersregeling:

Klik op de onderstaande button om naar de meldingspagina te gaan. Hier kunt u meer gedetailleerde informatie en instructies vinden over het indienen van een melding. 

Melding maken