Aluminium balustersystemen: veel variatie mogelijk

Aluminium balustersystemen: veel variatie mogelijk

4 februari 2019
Terug naar het overzicht

De aluminium balustersystemen van Roval kunnen zowel los gemonteerd worden of volledig geïntegreerd in de aluminium muurafdeksystemen. De balustersystemen worden toegepast in situaties waar risico op vallen aanwezig is. Dit geldt voor balkons, loggia’s, verblijfsdaken of dakterrassen. Door toepassing van de balustersystemen kan de borstwering laag blijven voor een optimaal doorzicht. Ook de combinatie met transparante panelen is mogelijk.

Combinatie met muurafdekkappen

De balustersystemen zijn prima te combineren met de aluminium muurafdeksystemen van Roval. Het is mogelijk om de balusters te laten verzinken in de muurafdekkap. Er hoeft dan niet geschroefd te worden in de muurafdekkap. Een geringe uitsparing waar de baluster naadloos in past, is al voldoende. Hierdoor behoudt de aluminium muurafdekkap zijn sterkte en uitstraling. Roval biedt daarnaast ook andere bevestigingsmogelijkheden, zoals een vloeraansluiting en diverse muuraansluitingen.

De handrail van het balustersysteem is er in verschillende varianten: rond, ovaal, vierkant en rechthoekig. Voor de afwerking van de onderzijde zijn er een ronde en een rechte variant. De aluminium balustersystemen van Roval Aluminium zijn leverbaar in vrijwel alle Ral-kleuren of blank geanodiseerd. Roval biedt ook allerlei maatwerkmogelijkheden.

    

Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief