Roval verbindt zich aan Ronald McDonald Huis

Roval verbindt zich aan Ronald McDonald Huis

6 mei 2019
Terug naar het overzicht

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij Roval Aluminium stevig verankerd in het bedrijfsbeleid. Samen met ons moederbedrijf Reynaers, dragen we graag ons steentje bij aan de wereld om ons heen. We verbinden ons daarom aan Ronald Mc Donald Huis Zuidoost-Brabant, als lid van de Club van 52.

Waarom dit goede doel?

Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Door dit goede doel te steunen bouwt Roval Aluminium letterlijk en figuurlijk mee aan de toekomst van anderen: kinderen en hun ouders.

MVO-dag bij Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant

Behalve een financiële bijdrage willen we heel graag zelf de handen uit de mouwen steken. Daarom is Ronald McDonald Huis één van de projecten tijdens onze MVO-dag op 26 september. Op deze dag sluiten we ons bedrijf en gaan we met alle medewerkers aan de slag voor het goede doel.

Cheque

Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant werd ook als goed doel gekoppeld aan het 50-jarig jubileumfeest van Reynaers Nederland. Dat leverde € 7.500 op. Onze directeur Edgar van Ginkel bood het opgehaalde bedrag op 30 april aan bij Ronald McDonald Huis. Dit wordt besteed aan een nieuw speeltoestel voor in de tuin van het Huis.   

Ronald McDonald Huis Zuidoost-BrabantIn Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het nabijgelegen Máxima Medisch Centrum. Ouders kunnen hier dichtbij hun zieke kind zijn. En kinderen kunnen even vergeten dat ze ziek zijn. www.kinderfonds.nl/huis-zuidoost-brabant


Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief