10 jaar Aluminium In Praktijk!

10 jaar Aluminium In Praktijk!

21 november 2016
Terug naar het overzicht

De nieuwste aflevering van Aluminium In Praktijk draait helemaal rondom het 10-jarig bestaan van ons architectenmagazine. Een decennium lang hebben we architecten aan het woord gelaten die hun visie gaven over hun project en over de betekenis van aluminium detaillering daarin. Speciaal voor deze aflevering hebben twee projecten gekozen die enerzijds door een unieke vormgeving en anderzijds door een toekomstgerichte bouwmethode perfect passen in zo’n jubileumaflevering.

Ook blikken we in deze aflevering terug op de afgelopen tien jaar, waarin steeds beter zichtbaar wordt dat het accent op aluminium als bouwmateriaal verschoven is van louter praktische betekenis naar een ijzersterke combinatie van functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid.

Wilt u ook de gratis nieuwe aflevering van Aluminium In Praktijk ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@roval.nl met uw gegevens. En wilt u bekijken welke projecten de afgelopen tien jaar Aluminium In Praktijk hebben gehaald. Ga dan naar www.aluminiuminpraktijk.nl.

Online versie november 2016
Foto's project Smaaktuinen Utrecht, architecten Jörgen Haring en Robert Noordegraaf
>
Foto's project Museum Voorlinden, architect Dirk Jan Postel

Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief