Cad-service op www.roval.eu verbeterd

Cad-service op www.roval.eu verbeterd

26 juli 2016
Terug naar het overzicht

Eén van de belangrijkste pijlers van de website van Roval Aluminium is de mogelijkheid om Cad-tekeningen te downloaden en rechtstreeks te integreren in het ontwerp. Deze service is recent verder verbeterd en hebben we enkele opties toegevoegd, waardoor ook de 3D Cad-mogelijkheden ten volle kunnen worden benut.

Standaard staat de te downloaden tekening in 3D-weergave; dit is aan te passen met het menu dat u onder de weergave vindt. 3D-weergaven worden nu, in tegenstelling tot de vorige versie, volledig ondersteund. Daarnaast zijn de BIM-formaten IFC, ADOMI-ASD en Revit toegevoegd, waardoor er meer extensies beschikbaar zijn waarin de tekeningen kunnen worden gedownload. Tevens zijn voor het AutoCad Alfa-pakket meerdere downloads toegevoegd.

Roval Aluminium is maatwerkspecialist bij uitstek voor alle aluminium bouwproducten voor dak en gevel. Veel van de via onze Cad-service beschikbare tekeningen kunnen op maat worden gemaakt. Neem als voorbeeld de waterslag Roval-Barok®. Deze kan via een invoerveld eenvoudig op maat worden gemaakt en vervolgens in de Cad-tekening worden overgenomen. Dit was voorheen niet mogelijk. En tot slot is ook de 2D-weergave verbeterd. Voorheen waren er slechts 2D-verzamelbladen beschikbaar; nu kunt u ook eenvoudig een 2D-aanzicht selecteren.


Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief