Op zoek naar activiteiten voor de MVO-dag 2022

Op zoek naar activiteiten voor de MVO-dag 2022

17 maart 2022

In de huidige onzekere tijd en na de corona-lockdowns is de behoefte om samen iets te betekenen voor een maatschappelijk goed doel, groter dan ooit. Tijdens de MVO-dag van Reynaers Aluminium, Roval Aluminium en Agentor op 29 september steken alle medewerkers samen hun handen uit de mouwen. Daarvoor zijn wij op zoek naar geschikte maatschappelijke projecten. Ideeën zijn welkom.

Terug naar het overzicht

Goede doelen gezocht

Sinds 2014 organiseren we ieder jaar in september een MVO-dag. Alleen in 2020 ging deze dag niet door vanwege corona. Vorig jaar was er een alternatieve invulling: een MVO-wandelvierdaagse waarbij verschillende medewerkers op pad gingen met bewoners van een zorgcentrum.

Edgar van Ginkel, directeur van Reynaers Aluminium, Roval Aluminium en Agentor, vertelt: “Op 29 september 2022 sluiten we onze bedrijven voor de zevende MVO-dag. Het is prachtig dat we ons motto ‘Together for better’ na corona weer echt in de praktijk kunnen brengen. Ideeën voor maatschappelijke projecten zijn meer dan welkom!”.


Impressie

Van Ginkel: “Ik ben na iedere MVO-dag ontzettend trots op wat we als team bereiken. In 2019 deden we bijvoorbeeld tuinonderhoud bij diverse projecten en plaatsten we een nieuw speeltoestel en een familieschommel bij het Ronald Mc Donald Huis in Veldhoven.”

Criteria maatschappelijke projecten

Ook dit jaar zoeken we een mix van projecten waarmee we iets kunnen betekenen voor de maatschappij. Bijvoorbeeld projecten waarbij er iets georganiseerd moet worden om mensen in het zonnetje te zetten, maar ook echte klusprojecten waarbij het draait om bijvoorbeeld schilderen of timmeren.

Een project moet voldoen aan een aantal spelregels. Zo moet de organisatie die gekoppeld is aan het project een vereniging of stichting zijn die zelf niet beschikt over de middelen (in mankracht, geld of andere middelen) om het project zonder hulp uit te voeren.

Aanmelden

Heeft u een project in gedachten en bent u benieuwd naar de andere spelregels? Neem dan contact op met Cindy van der Heijden via secretariaat@reynaers.nl. Ook met andere vragen over de MVO-dag kunt u bij haar terecht.Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief