Onderhoudscontract

Onderhoudscontract

3 maart 2020
Terug naar het overzicht

Benut de kwaliteit van aluminium

De keuze voor aluminium bouwproducten is een keuze voor duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek. Aluminium bouwproducten van Roval Aluminium zorgen voor een kwalitatieve- en  hoogwaardige dak- en geveloplossing. Echter, om optimaal te profiteren en de kwaliteit te behouden is periodiek onderhoud van het materiaal essentieel.

Met behulp van onze specialistische kennis van aluminium legeringen en oppervlaktetechnieken zijn wij in staat de in uw bouwproject verwerkte Roval aluminium bouwproducten, op professionele en veilige wijze te onderhouden. Zo kunt u optimaal profiteren van de kwaliteit en duurzaamheid van uw aluminium.

Geen zorgen over onderhoud

Na het afsluiten van het Roval Onderhoudscontract bezoekt Roval Aluminium uw bouwproject op periodieke basis om:

1. Alle zichtzijden grondig te reinigen 2. Een nauwkeurige technische inspectie uit te voeren

Tijdens de inspectie worden alle Roval aluminium bouwproducten grondig gecontroleerd op conditie, functionaliteit en montage. Loszittende elementen worden direct vastgezet en kleine herstelwerkzaamheden worden ter plekke uitgevoerd. Grotere reparaties worden in overleg zo spoedig mogelijk ingepland. In een helder inspectierapport dat wordt opgesteld door onze monteurs, wordt de conditie waarin het aluminium verkeert, nauwkeurig genoteerd.

Een nauwkeurige aanpak, waarbij u altijd weet waar u aan toe bent. U heeft geen omkijken naar onderhoud, kunt vertrouwen op het behoud van de esthetische uitstraling van uw gebouw en u heeft de geruststelling van de grondige garantie die Roval Aluminium op haar producten verstrekt.

Bel (+31) (0)492 56 10 50.
Roval Onderhoudscontract

Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief