Terugblik op een fantastische MVO-dag van Roval, Reynaers en Forster

Terugblik op een fantastische MVO-dag van Roval, Reynaers en Forster

26 september 2023

Een festival of kermismiddag met ouderen, het opknappen van een tuin: tijdens de jaarlijkse MVO-dag is niets te gek.
21 September was ons bedrijf de hele dag gesloten omdat we samen met Reynaers en Forster onze jaarlijkse MVO-dag organiseerden. 120 collega's staken deze dag de handen uit de mouwen voor zeven maatschappelijke goede doelen die door de medewerkers zelf waren ingediend.

Terug naar het overzicht

MVO-dag Roval, Reynaers en Forster op 21 september

Zagen, timmeren, oud-Hollandse spelletjes, bezoek aan een museum, schilderen en bakken. Tijdens de MVO-dag op 21 september 2023 zetten zo’n 120 collega’s zich in voor diverse goede doelen. Het was weer een dag om niet te vergeten, zowel voor alle medewerkers als voor de betrokkenen en deelnemers van de goede doelen.

Bij deze MVO-projecten gingen onze collega’s aan de slag:

  • Savant Hof van Bethanië, Mierlo: bewoners genoten van een dag vertier met zelf georganiseerde kermisspellen.
  • Visio de Vlasborch, Vught: bewoners en cliënten werden met diverse activiteiten in het zonnetje gezet, zoals een groot stuk gebak en een bingomiddag.
  • Lunet Woonpark Eckartdal, Eindhoven: diverse klussen werden aangepakt, van schilderen en een nieuw behang tot opknappen van terrassen, een zelfgebouwde tuinkas en houten tuinbanken. 
  • Kloostervelden, Sterksel: stralende bewoners na een heus festival met DJ, schminken, poffertjeskraam, springkussen en volop gezelligheid.
  • Savant Rivierenhof, Helmond: de binnentuin en het tuinhuis werden opgeknapt en met de bewoners werden diverse leuke spelletjes gedaan.
  • Dier en Project, Nispen: blije dieren na het opknappen van de verblijven en andere onderhoudswerkzaamheden op het terrein.
  • Kunstfabriek, Oss: collega’s hielpen met klussen en gingen op pad met de kunstenaars van de Kunstfabriek naar een expositie in het Osse Jan Cunen Museum. 
  • Catering, Helmond: een speciaal cateringteam voorzag alle harde werkers van lunchpakketjes en versnaperingen.

Manon Beelen, Technisch Tekenaar bij Roval Aluminium vertelt: “Ik vind het een heel mooi initiatief dat onze bedrijven zo’n MVO-dag organiseren. We mogen onze collega’s zelf vandaag ook niet vergeten. Met het cateringteam hebben we daarom een uitgebreide lunch voor hen gemaakt. Ook maakten we de gezamenlijke afsluiting aan het eind van de dag extra speciaal met diverse lekkere hapjes zoals bruschetta en een alcoholvrije sangria.”

Maatschappelijke inzet door collega’s

Jaarlijks organiseren Roval Aluminium, Reynaers Aluminium en Forster Nederland een gezamenlijke MVO-dag. De bedrijven zijn dan gesloten en het personeel steekt die dag de handen uit de mouwen voor maatschappelijke goede doelen die door de medewerkers zelf zijn ingediend. Directeur Edgar van Ginkel vertelt: ‘’Maatschappelijke betrokkenheid en aandacht voor een gezonder milieu zijn voor onze organisatie heel belangrijk. Wij willen graag goed zorgen voor onze mensen en onze omgeving. Inmiddels organiseren we onze MVO-dag alweer voor de 8e keer. Het is echt een jaarlijkse traditie geworden. Een traditie waar ik heel trots op ben. We doen het als collega’s echt samen!”

Sponsoren
Het succes van de MVO-dag is mede te danken aan de ondersteuning van Gamma Helmond, die kortingen bood op verschillende materialen voor de klusprojecten.

Bekijk onderstaande video voor een mooie samenvatting van deze zeer geslaagde dag!
Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief