Aluminium muurafdekkappen voor chique interieur

Aluminium muurafdekkappen voor chique interieur

25 februari 2016
Terug naar het overzicht

Het is een misverstand om te denken dat onze aluminium bouwproducten louter en alleen de buitenlucht zien, integendeel. Steeds vaker worden onze aluminium detailleringen voor binnentoepassingen gebruikt. Recent voorbeeld is het appartementencomplex Stadsplein Reeshof, een prominent en gezamenlijk ontwerp van Walter van der Hamsvoord van De Architectenwerkgroep Tilburg en Peter Keijsers van Bedaux de Brouwer Architecten.

Niet alleen zijn Roval-producten te vinden op het dak en aan de buitengevel, maar ook binnen in het spectaculaire atrium van het complex. Het hoge atrium verbindt de verdiepingen van het Forum. Voor afwerking van de wit gestucte borstweringen hebben de architecten gekozen voor witte aluminium muurafdekkappen van Roval Aluminium. In tegenstelling tot de rechte en schuine hoeken wordt de eerste verdieping gemarkeerd door een deels ronde borstwering, die voorzien is van een rondgewalste, aluminium bronskleurige muurafdekkap.

Mede dankzij deze aluminium detailleringen heeft dit atrium een opvallend chique uitstraling met een robuust lijnenspel.

Meer foto's bekijken van dit project Forum Reeshof Tilburg? Dat kan via: http://roval.nl/projecten

Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief