Roval-Solokraal®

Roval-Solokraal®

Aluminium dakrand met rond vooraanzicht. Het assortiment dakranden van Roval bestaat uit aluminium standaarddakranden en architectonische dakranden. De laatste groep bestaat uit verschillende esthetische en bijzonder vormgegeven aluminium dakranden. Eén ervan is de Roval-Solokraal®. Deze enkelvoudige dakrand, die geschikt is voor bitumen en kunststof dakbedekking, is voorzien van een speciaal ontwikkelde EPDM-afdichtingsband en standaard voorzien van bevestigingsgaten. In lengten van 2.500 mm.

Artikeloverzicht

Klik op één van de onderstaande types voor technische tekeningen en bestek

Bekijk hier onze garantievoorwaarden op onze producten.

Mogelijkheden
De aluminium dakranden van Roval worden toegepast in de woningbouw en utiliteitsbouw op zowel kunststof als bitumineuze dakbedekkingen en kan eventueel voorzien worden van een antiklimprofiel.

De Roval-Solokraal is een daktrim met kwalitatief bijzondere eigenschappen. Deze enkelvoudige dakrand is voorzien van een speciaal ontwikkelde EPDM-afdichtingsband. Met RVS-schroeven en RVS-neopreen afdichtringen wordt de daktrim rechtstreeks op de afgewerkte dakbedekking vastgezet. Hierdoor zijn geen extra bewerkingen nodig om de dakbedekking aan te laten sluiten op de dakrand, met als gevolg: een glad en strak resultaat. De Roval-Solokraal is te leveren in brute, geanodiseerde of gemoffelde uitvoering. Bij standaard lengte van 2500 mm worden één aluminium verbindingsplaatje met ingebouwde afstandhouder, één kunststof afdekkoppeling en RVS-kruiskopschroeven met afdichtingsringen meegeleverd. De Roval-Solokraal kan zowel op bitumen als op kunststof dakbedekking worden bevestigd.

Onderdelen:

Buitenhoek
  Gelast hoekstuk 90º
Standaard afmeting 500 x 500 mm.
Afwijkende maten mogelijk.
Binnenhoek
  Gelast hoekstuk 90º
Standaard afmeting 500 x 500 mm.
Afwijkende maten mogelijk.
Verbindingsplaatje
  

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag het één van onze specialisten

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Natascha Gerecht
Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst