Roval-Multi-trim®

Roval-Multi-trim®

Aluminium dakrandprofiel geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Leverbaar is brute, gemoffelde en geanodiseerde uitvoering. In lengten van 2500 mm. 

Het vervangen van oude dakranden door nieuwe aluminium dakranden kan ingrijpend zijn. Niet alleen moet de bestaande dakrand worden verwijderd, maar ook de bitumen of kunststof daklaag moet vaak geheel of gedeeltelijk worden verwijderd. Dat is tijdrovend en kostbaar. Met de Roval-Multi-trim® is dat allemaal niet nodig. De Roval-Multi-trim® kan eventueel over de bestaande dakrand worden heen geschoven. Sloopwerkzaamheden worden zo tot een minimum beperkt of zijn in veel gevallen zelfs helemaal niet nodig. Hierdoor hoeft er op het dak minder werk te worden verricht, waardoor het risico op valgevaar afneemt. Ook de montage gaat op deze manier sneller.
De Roval-Multi-trim®, die geschikt is voor zowel nieuwbouw- als voor renovatieprojecten, is gemaakt van aluminium en daardoor onderhoudsarm. Dat maakt de Multi-trim® duurzaam en functioneel tegelijkertijd.

Artikeloverzicht

Klik op één van de onderstaande types voor technische tekeningen en bestek

Bekijk hier onze garantievoorwaarden op onze producten.


Roval-Multi-trim® 60 heeft een voor vooraanzicht van 83 mm en wordt over een bestaande daktrim van maximaal 60 mm geschoven. De 80-uitvoering heeft een vooraanzicht van 103 mm en wordt over een dakrand van maximaal 80 mm geschoven.

           

Met deze nieuwe overzettrim hoeft deze niet eerst geheel of gedeeltelijk te worden verwijderd. De Roval-Multi-trim® wordt namelijk eenvoudig over de bestaande dakrand heen geschoven. Ook de bestaande bitumen of kunststof daklaag kan gewoon blijven zitten.

Sloop werkzaamheden zijn niet nodig en de montage is in een handomdraai gebeurd!

Onderdelen:

Buitenhoek
  Gelast hoekstuk 90º
Standaard afmeting: 400 x 400 mm
Afwijkende maten mogelijk
Binnenhoek
  Gelast hoekstuk 90º
Standaard afmeting: 400 x 400 mm
Afwijkende maten mogelijk
Verbindingsplaatje
Antiklimprofiel


Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag het één van onze specialisten

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Natascha Gerecht
Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst