Roval-Multi-trim®

  Roval-Multi-trim®

  Aluminium dakrandprofiel geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Leverbaar is brute, gemoffelde en geanodiseerde uitvoering. In lengten van 2500 mm. 

  Het vervangen van oude dakranden door nieuwe aluminium dakranden kan ingrijpend zijn. Niet alleen moet de bestaande dakrand worden verwijderd, maar ook de bitumen of kunststof daklaag moet vaak geheel of gedeeltelijk worden verwijderd. Dat is tijdrovend en kostbaar. Met de Roval Multi-Trim® is dat allemaal niet nodig. De Roval Multi-Trim® kan eventueel over de bestaande dakrand worden heen geschoven. Sloopwerkzaamheden worden zo tot een minimum beperkt of zijn in veel gevallen zelfs helemaal niet nodig. Hierdoor hoeft er op het dak minder werk te worden verricht, waardoor het risico op valgevaar afneemt. Ook de montage gaat op deze manier sneller. De Roval Multi-Trim®, die geschikt is voor zowel nieuwbouw- als voor renovatieprojecten, is gemaakt van aluminium en daardoor onderhoudsarm. Dat maakt de Multi-Trim® duurzaam en functioneel tegelijkertijd.

  Artikeloverzicht

  Klik op één van de onderstaande types voor technische tekeningen en bestek

  CAD Bestek Profiel hoogte Profiel breedte
  145550 145550 145550 CAD Specs 83 mm 65 mm
  145560 145560 145560 CAD Specs 103 mm 65 mm

  Bekijk hier onze garantievoorwaarden op onze producten.

  Dit profiel kan over een daktrim met een vooraanzicht van maximaal 80 mm. Leverbaar in lengten van 2.500 mm.

  Met deze nieuwe overzettrim hoeft deze niet eerst geheel of gedeeltelijk te worden verwijderd. De Roval-RenoTrim® wordt namelijk eenvoudig over de bestaande dakrand heen geschoven. Ook de bestaande bitumen of kunststof daklaag kan gewoon blijven zitten. 

  Sloop werkzaamheden zijn niet nodig en de montage is in een handomdraai gebeurd!

  Onderdelen:

  Buitenhoek
    Gelast hoekstuk 90º
  Standaard afmeting: 400 x 400 mm
  Afwijkende maten mogelijk
  Binnenhoek
    Gelast hoekstuk 90º
  Standaard afmeting: 400 x 400 mm
  Afwijkende maten mogelijk
  Verbindingsplaatje
  Antiklimprofiel