Roval-Duplo®

Roval-Duplo®

De Roval-Duplo® is een tweeledige aluminium dakrand, die uit een basisprofiel en een afwerkingsprofiel bestaat. Het basisprofiel wordt aangebracht vóór de dakbedekking; later wordt het afwerkingsprofiel eenvoudigweg op het basisprofiel geklikt. Hierdoor is het mogelijk om al eerder tijdens de bouwfase te beginnen met de montage. Het profiel is standaard voorzien van bevestigings(slob)gaten.
Bovendien is de Roval-Duplo® een circulair product bij uitstek en razendsnel weer te demonteren!

Dakbedekking
De Roval-Duplo® is vooral geschikt voor kunststof dakbedekkingen (maar ook voor bitumen) van 1,2 – 2,5 mm en maximaal twee laagdiktes bij de overlappingen van de dakbanen. Andere dakbedekkingen en diktes kunnen proefondervindelijk op projectniveau worden uitgetest.

EPDM-afdichtingsband
Het basisprofiel is standaard voorzien van een EPDM-afdichtingsband. Dit (na montage onzichtbare) profiel wordt in brute aluminium geleverd, standaard voorzien van bevestigingsgaten van 5 × 8 mm in de netto-oplegrand.

Inclusief hoeken en verbindingsplaatjes
De oplegrand heeft een lengte van 54 mm en is standaard voorzien van bevestigings(slob)gaten. Tevens leveren wij verbindingsplaatjes en 90° gelaste binnen- en buitenhoeken. Van het onderprofiel zijn de binnen- en buitenhoeken standaard 250 x 250 mm. De hoeken van het afwerkingsprofiel zijn standaard 500 x 500 mm. Het onderprofiel is brute. De afwerkingsprofielen, de hoekprofielen en de verbindingsplaatjes kunnen in brute, geanodiseerd of in elke gewenste RAL-kleur worden uitgevoerd.

ROVAL-DUPLO®: DUBBEL GEMAK

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag het één van onze specialisten

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Han Schulte
Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst