Garantie en KOMO

Garantie en KOMO

3 maart 2020

Roval Aluminium staat garant voor de kwaliteit van haar gevel- en dakproducten. Roval levert producten die aan de hoogste eisen voldoen. Om deze kwaliteit te herkennen en te garanderen heeft Roval een KOMO-attest-met-productcertificaat (SKG.0855.3060). Deze kwaliteitsverklaring betreft de technische specificatie, vermeldt prestaties m.b.t. relevante aspecten die beoordeeld zijn, zoals duurzaamheid en slijtvastheid en geeft voorschriften t.a.v. de fabricage en montage van de producten. 

Dat het een certificaat betreft, geeft aan dat de kwaliteit gecontroleerd wordt door een onafhankelijke derde. Het KOMO-attest wordt door de overheid erkend en is van toepassing op aluminium producten die behandeld zijn door middel van anodiseren (Qualanod) dan wel poedercoating (Qualicoat), welke een integraal onderdeel uitmaken van de kwaliteitsverklaring. Een onafhankelijke instantie zoals SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) voert een controle uit op basis van periodieke keuringen waarmee aangetoond is dat de geproduceerde producten voldoen aan de BRL 2701 (Nationale Beoordelingsrichtlijn), in de zin van art. 1.8 van het Bouwbesluit.

Op alle transacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing welke zijn gedeponeerd bij de K.v.K. te Eindhoven onder nummer 1508/93.

Download hier het complete certificaat.

   
   

Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief