Roval-Classic<sup>PLUS</sup>®

Roval-ClassicPLUS®

Dit kwalitatief hoogwaardig aluminium dakrandprofiel is geschikt voor nieuwbouw en renovatie. De gelaste hoeken worden met benen van 500 x 500 mm uitgeleverd, wat een correcte uitlijning in de hoeken nog eenvoudiger maakt en extra ruimte creëert voor de verwerking door de dakdekker. De Roval-ClassicPLUS® heeft oplopende oplegging tegen inwatering en vervormt minder door hitte dankzij de betere profilering. 

Dakrandprofiel Roval-ClassicPLUS® 60 x 60 mm hebben wij in de volgende kleuren standaard op voorraad (compleet met binnen-buitenhoeken 90° en de verbindingen): Ral 7016, 9005 en blank geanodiseerd.

Artikeloverzicht

Klik op één van de onderstaande types voor technische tekeningen en bestek

Bekijk hier onze garantievoorwaarden op onze producten.

Daarnaast biedt de Roval-ClassicPLUS® extra ruimte voor een makkelijke verwerking van de dakbedekking en leidt de verbeterde profilering van het oplegvlak tot extra verwerkingsgemak. De kans op inwatering wordt maximaal gereduceerd dankzij de oplopende oplegging. De Roval-ClassicPLUS® onderscheidt zich ook in esthetisch opzicht, doordat de dakrand op 15 mm van de gevel wordt bevestigd. Tevens wordt hierdoor de kans op gevelvervuiling aanzienlijk verminderd. Ten slotte zorgt het bijhorende verbindingsplaatje voor een uitstekende koppeling van de verschillende lengtes en hoeken.

Kortom, de Roval-ClassicPLUS® is een echte verbetering voor het dak. Een kwaliteitsimpuls die zijn effect zal hebben op de kwalitatieve uitstraling van uw projecten.

Onderdelen:

Buitenhoek

  • Gelast hoekstuk 90º
  • Standaard afmeting 500 x 500 mm.
  • Afwijkende maten mogelijk.

Binnenhoek

  • Gelast hoekstuk 90º
  • Standaard afmeting 500 x 500 mm.
  • Afwijkende maten mogelijk.

Verbindingsplaatjes / Inwendige verbindingplaatjes

  • deze worden in het profiel geschoven

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag het één van onze specialisten

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Rens Apperloo
Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst