Zes projecten tijdens MVO-dag onder handen genomen

Zes projecten tijdens MVO-dag onder handen genomen

7 oktober 2016
Terug naar het overzicht

De jaarlijkse MVO-dag, die Roval Aluminium onder het motto Together for Better samen met moederbedrijf Reynaers Aluminium organiseert, is wederom een groot succes geworden. De medewerkers van beide bedrijven hadden voor 29 september 2016, zes klusprojecten geselecteerd, waarbij ze de helpende hand konden bieden. De Roval- en Reynaers-MVO’ers waren aan het schilderen, schuren, schroeven, behangen en zelfs koken en opruimen bij de Pannenhoef in Eindhoven (opknappen ontspanningsruimte en maken van een tuinbank), het Gedenkbos in Asten (maken waterspeelbaan en onderhoud), Café de Honingpot, het Rijtven in Deurne (opknapwerkzaamheden), Zorgcentrum de Pannehoeve in Helmond (opknappen balkon en zonnekamer), de Montessorischool in Helmond (opknappen schoolplein) en het Henricushof in Lierop (het maken van een overkapping voor scootmobielen).

Wilt u de medewerkers van Roval en Reynaers aan het werk zien tijdens deze succesvolle MVO-dag, bekijk dan het Youtube-filmpje voor een sfeervolle impressie van de MVO-dag 2016!

Een korte sfeerimpressie is hieronder te bekijken. De uitgebreide impressie is te zien op ons YouTube kanaal  via deze link.

Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief