Vierde MVO Dag wederom een succes

Vierde MVO Dag wederom een succes

2 oktober 2017
Terug naar het overzicht

Sinds 2014 organiseert Roval onder het motto Together for Better, samen met Reynaers Aluminium jaarlijks een MVO Dag. Dit jaar was dat op 28 september. Ieder jaar mogen medewerkers goede doelen aandragen, dit jaar zijn er zes uitgekozen.

De geselecteerde projecten waren het vergroenen van de speelplaats van basisschool de Fonkel in Tilburg, klusactiviteiten en een uitstapje met de bewoners bij multifunctioneel centrum Keyserinnedael in Helmond. Verder zijn onderhoudswerkzaamheden aan kinderboerderij Onze Beestenboel in Venlo, kluswerkzaamheden aan ontmoetingscentrum Pieter BrueghelHuis in Veghel, opknapwerkzaamheden bij voetbalvereniging NWC in Asten en klusactiviteiten creatief atelier De Spaken in Eindhoven uitgevoerd.

Directeur Edgar van Ginkel blikt terug op de Mvo Dag: ‘’Maatschappelijke betrokkenheid en aandacht voor een gezonder milieu zijn voor onze bedrijven heel belangrijk. Wij willen goed zorgen voor onze mensen en onze omgeving. Deze dag hoort inmiddels bij Roval en Reynaers”. 


Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief