Roval-RoofGuard®: veilig, modulair en eenvoudig te

Roval-RoofGuard®: veilig, modulair en eenvoudig te

29 August 2018
Terug naar het overzicht

In het assortiment heeft Roval al jarenlang diverse aluminium producten tegen valbeveiliging. Denk aan onze aluminium doorvalbeveiliging en aluminium balustersystemen die veelvuldig worden toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten voor woningbouw en utiliteitsbouw. Speciaal voor platte daken heeft Roval de Roval-RoofGuard® ontwikkeld. Een lichtgewicht aluminium dakrandbeveiliging, modulair, veilig en eenvoudig te monteren.

De Roval-RoofGuard® is niet alleen geschikt als valbeveiliging, maar ook als oplossing om risicovolle zones op het dak af te schermen. Zo zorgt de aluminium dakrandbeveiliging ervoor dat nutsinstallaties of installaties voor airconditioning en lichtkoepels op het dak veilig zijn afgeschermd. De onderdelen van de Roval-RoofGuard® bestaan uit hoogwaardig lichtgewicht aluminium die de montage vergemakkelijken. De aluminium dakrandbeveiliging bestaat uit aluminium staanders, waar twee aluminium leuningen aan worden bevestigd, die het risico op valgevaar reduceren. De kunststof contragewichten zorgen voor stevigheid en stabiliteit.

Ledverlichting

Opvallend detail is dat de Roval-RoofGuard® is uit te rusten met Ledverlichting, waardoor dakdekkers of onderhoudspersoneel het dak ook bij duisternis veilig kunnen betreden. De Roval-RoofGuard® is gecertificeerd conform EN 13374, klasse A. Meer informatie over de Roval-RoofGuard® vindt u hier.

Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief