Aluminium dakrandbeveiliging voor platte daken

Aluminium dakrandbeveiliging voor platte daken

23 February 2016
Terug naar het overzicht

Met trots presenteren we u ons nieuwste product: de Roval-RoofSafety®. Een aluminium dakrandbeveiliging, die het werken op het platte dak beduidend veiliger maakt. De Roval-RoofSafety® voldoet aan alle veiligheidsnormen.

De modulair opgebouwde Roval-RoofSafety® bestaat onder meer uit aluminium staanders, die in rechte uitvoering en een 20⁰ uitvoering (naar binnen hellend) leverbaar zijn en uit aluminium leuningen. Het systeem is in hoogte verstelbaar van 1000 mm tot 1170 mm. De staanders zijn in een aluminium voet geplaatst. In deze voet wordt tevens een horizontale ligger bevestigd, die evenwijdig aan het dak loopt en uitmondt in het Roval kunststof contragewicht van 25 kilogram. Dit contragewicht dat zonder bevestiging op het dak rust geeft het systeem maximale stabiliteit. De aluminium leuningen worden door middel van knelringen aan de staanders bevestigd. Dankzij het aluminium is het hele systeem licht en daardoor eenvoudiger te monteren.

Uniek aan het systeem is de mogelijkheid van ledverlichting. Deze ledverlichting markeert het dakrandbeveiligingssysteem duidelijk, waardoor onderhoud aan het dak in het donker veiliger wordt.

Meer weten over de Roval-RoofSafety®? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief