+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

De bouw draait door. Wij ook!

30-03-2020

Het Corona-virus raakt ons allemaal. Bij Roval doen we er alles aan om volgens de gemaakte afspraken onze aluminium bouwproducten te kunnen leveren. Natuurlijk nemen wij alle maatregelen in acht die het RIVM ons adviseert. Niet omdat het moet, maar omdat we er achter staan. Voor u én voor onze collega’s van de productie en logistiek.

Zij zijn met man en macht en met grote betrokkenheid voor u bezig. Voor en achter de schermen. En daar zijn we hartstikke trots op. De bouw draait door. En wij ook. Met minder mensen op de werkvloer en meer mensen achter hun laptop aan de keukentafel. De gezondheid van onze medewerkers gaat immers boven alles.

Dat kan in voorkomende gevallen van invloed zijn op de levertijden. We doen het maximale om vertraging in uw projecten te beperken. En mocht dat tóch een keertje niet lukken, dan komen we daar samen zeker uit. Together for Better. Let op u zelf en op uw omgeving. We houden u op de hoogte!

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers