+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Variatie in aluminium

13-01-2020

De eerste Aluminium In Praktijk van 2020 staat vooral in het teken van variatie. Vier architecten, vier projecten en vooral vier keer een volledig verschillende rol van aluminium detaillering. Deze aflevering van Aluminium In Praktijk belicht vooral de breedheid van onze aluminium maatwerkproducten.

Architect Reinier Ubels (MIX Architectuur) laat zien dat aluminium ‘geknipt’ is voor de detaillering van een kubistisch vormgegeven woningbouwproject in Arnhem; Bas van Mierlo van Houben/Van Mierlo Architecten toont aan dat aluminium zeer geschikt is voor herbestemmingsprojecten, terwijl de eigenzinnige kijk van architect Peter van Noort terug te vinden is in het ontwerp van een clubgebouw voor een golfbaan. Met architect Jo Verstraete van Aiko Architectuur gaan we de grens over. Hij combineerde aluminium muurafdekkappen met het groendak van het Claerhout Communicatiehuis in het Belgische Gent.

 

Lees hier het volledige magazine.

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers