+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Architectonische dakranden: meerwaarde voor gebouw

31-01-2019

Roval heeft behalve de standaarddaktrimmen ook een uitgebreid assortiment architectonische dakranden voor woningbouw en utiliteitsbouw en voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De architectonische dakranden onderscheiden zich door hun vormgeving en worden met name toegepast om een esthetische en kwalitatief hoogwaardige uitstraling te realiseren. Het assortiment bestaat uit de Roval-Kraal®, de Roval-Solokraal®, de Roval-Angle®, de Roval-Wave® en de Roval-Opaal®.

Mogelijkheden

Door de verscheidenheid aan vormgevingen is er voor elk ontwerp wel een passende oplossing. Bovendien zijn de dakranden op smaak te brengen door een brute, geanodiseerde of gemoffelde afwerking in vrijwel elke Ral-kleur. Het is ook mogelijk om de architectonische dakranden op verschillende manieren te walsen. Alle architectonische dakranden zijn te leveren in brute, geanodiseerde of gemoffelde uitvoering in lengten van 2500 mm met binnen- en buitenhoeken in standaardafmeting van 500 x 500 mm en verbindingsplaatjes.

     

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers