+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Aluminium muurafdeksystemen: eenvoudige montage

28-01-2019

De aluminium muurafdeksystemen van Roval zijn geschikt als esthetische en duurzame detaillering van borstweringen, balkons en loggia’s en dakranden. De door Roval Aluminium in eigen huis ontwikkelde muurafdekkappen zijn goed te combineren met de aluminium balustersystemen van Roval. Tot het uitgebreide assortiment aluminium muurafdekkappen van Roval behoren verschillende types met waterkering of bijvoorbeeld met een rond of meer afgeschuind vooraanzicht. Ook allerlei maatwerkspecificaties zijn mogelijk, zoals rondwalsen en togen.

Eenvoudige montage

Montage van de muurafdekkappen is eenvoudig dankzij een uniek klangensysteem. De bevestigingsklang zorgt voor eenvoudige montage van de muurafdekkap. Dit komt door de speciale enkele of dubbele rvs-’klik’veer. De klang wordt bevestigd op de muur, dakrand of borstwering, waarna de aluminium muurafdekkap er eenvoudig op vastgeklikt wordt. Schroeven zijn voor de bevestiging van de muurafdekkap dus niet nodig. Hierdoor blijft de kap mooi glad, strak én sterk. Alle typen muurafdeksystemen van Roval Aluminium kunnen worden geleverd, inclusief bevestigingsklang met enkele of dubbele rvs-’klik’veer, EPDM-afdichtingsband, aluminium binnen- en buitenhoeken, top- en dalhoeken, kopschotten, gelaste verstekhoeken en antidreunisolatie. Alle types zijn leverbaar in brute, geanodiseerde of gemoffelde uitvoering in vrijwel alle RAL-kleuren.

  

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers