+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Roval-RoofGuard® lichtgewicht dakrandbeveiliging

25-01-2019

De Roval-RoofGuard® is een lichtgewicht aluminium dakrandbeveiligingssysteem dat veilig werken op elk plat dak met een helling van maximaal 10 graden mogelijk maakt. Het systeem is modulair, snel te monteren en wordt toegepast in zowel nieuwbouw- als herbestemmings- en renovatieprojecten. De Roval-RoofGuard® wordt ook toegepast als oplossing om risicovolle zones, zoals aircosystemen of lichtkoepels, op het dak af te schermen. De Roval-RoofGuard® ontleent zijn stabiliteit aan de van gerecycled kunststof gemaakt contragewichten en aan de stevige aluminium constructie. De RoofGuard® is gecertificeerd conform EN 13374, klasse A.

Samenstelling

Het systeem bestaat uit aluminium staanders, waar twee aluminium leuningen aan worden bevestigd, die het risico op valgevaar reduceren. De staanders worden in een sterke en stabiele, door Roval Aluminium zelf ontwikkelde aluminium koppelvoet geplaatst. Vanuit deze koppelvoet lopen aluminium liggers, iets boven het dakoppervlak in de uit gerecycled kunststof vervaardigde contragewichten, die voorkomen dat het aluminium hekwerk kantelt.

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers