+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Roval-RenoTrim® aluminium overzettrim

23-01-2019

Met de ontwikkeling van de Roval-RenoTrim® overzettrim is het niet nodig om de bestaande daktrim te vervangen. De Roval-RenoTrim® is een renovatietrim die eenvoudig over de bestaande daktrim heen geschoven wordt. Roval Aluminium heeft de RenoTrim® speciaal ontwikkeld voor renovatieprojecten in de woningbouw en utiliteitsbouw.

Verwijderen oude dakrand niet nodig

De Roval-RenoTrim® wordt toegepast in situaties waarin de bestaande dakrand eigenlijk vervangen moet worden. In de meeste gevallen dient de daktrim geheel of gedeeltelijk te worden verwijderd. Dat is bij de aluminium RenoTrim® niet nodig. De bestaande daktrim kan gewoon blijven zitten, omdat de RenoTrim® hier eenvoudig overheen geschoven wordt. Ook de bitumen of kunststof daklaag kan blijven zitten, waardoor sloopwerkzaamheden niet of nauwelijks nodig zijn. Sloopafval hoeft daardoor niet te worden afgevoerd en dat is ook nog eens goedkoper. De veiligheid wordt ook vergoot; de dakwerker heeft immers minder werk te verrichten, waardoor het risico op valgevaar afneemt.

 

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers