+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Variatie in aluminium privacyschermen

21-01-2019

Onderdeel van het assortiment gevelproducten van Roval Aluminium vormen de kwalitatief hoogwaardige aluminium privacyschermen. Privacyschermen worden ook wel balkonschermen genoemd, maar die benaming dekt niet helemaal de lading. Privacyschermen worden toegepast om aangrenzende buitenruimtes van elkaar te scheiden en daardoor de privacy te vergroten. Dat kunnen balkonscheidingen zijn, maar ook tuin- of erfscheidingen. Een andere functie van de aluminium privacyschermen van Roval is dat ze bescherming bieden tegen wind.

PS-serie met verschillende vlakverdelingen

Het assortiment van de aluminium privacyschermen van Roval is uitgebreid. Er zijn binnen de PS-serie 1 tot en met 8 diverse vlakverdelingen mogelijk met een kunststof/HPL of (matte) glasvulling. De privacyschermen worden desgewenst geleverd met een rechte of afgeschuinde hoek.

Roval Aluminium biedt met haar aluminium privacyschermen, die veelal worden toegepast op balkons, loggia’s en op aangrenzende percelen, een esthetische, duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossing.

Profielen en bevestiging

Alle types zijn beschikbaar in twee verschillende kaderprofielen en leverbaar in geanodiseerde of gemoffelde uitvoering in vrijwel alle Ral-kleuren.

Afhankelijk van de plaats waar de privacyschermen moeten komen, zijn er verschillende bevestigingsmogelijkheden: een vloerbevestiging, een muurbevestiging en een gootbeugel. Ongeacht de bevestiging is de montage van de privacyschermen vrij eenvoudig. Hoewel Roval binnen de PS-serie diverse combinatiemogelijkheden biedt, zijn er ook projectspecifieke maatwerkoplossingen mogelijk. Uiteraard levert Roval de privacyschermen inclusief alle bevestigingsmiddelen.

Voordelen aluminium privacyschermen Roval PS-serie:

  • Keuze uit diverse modellen en profielen
  • Keuze uit glas- of kunststof/HPL-panelen
  • Esthetisch en functioneel
  • Duurzaam onderhoudsarm aluminium
  • Inclusief montagemiddelen
  • Uitgebreide maatwerkmogelijkheden
  • Snelle en eenvoudige montage
  • Stabiele verbindingen
  • Leverbaar in geanodiseerde of gemoffelde uitvoering
  • Vrijwel alle Ral-kleuren mogelijk


 Bekijk hier de folder.
 Benieuwd naar referentieprojecten? Klik dan op deze link.

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers