+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Roval-RoofGuard®: veilig, modulair en eenvoudig te

29-08-2018

In het assortiment heeft Roval al jarenlang diverse aluminium producten tegen valbeveiliging. Denk aan onze aluminium doorvalbeveiliging en aluminium balustersystemen die veelvuldig worden toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten voor woningbouw en utiliteitsbouw. Speciaal voor platte daken heeft Roval de Roval-RoofGuard® ontwikkeld. Een lichtgewicht aluminium dakrandbeveiliging, modulair, veilig en eenvoudig te monteren.

De Roval-RoofGuard® is niet alleen geschikt als valbeveiliging, maar ook als oplossing om risicovolle zones op het dak af te schermen. Zo zorgt de aluminium dakrandbeveiliging ervoor dat nutsinstallaties of installaties voor airconditioning en lichtkoepels op het dak veilig zijn afgeschermd. De onderdelen van de Roval-RoofGuard® bestaan uit hoogwaardig lichtgewicht aluminium die de montage vergemakkelijken. De aluminium dakrandbeveiliging bestaat uit aluminium staanders, waar twee aluminium leuningen aan worden bevestigd, die het risico op valgevaar reduceren. De kunststof contragewichten zorgen voor stevigheid en stabiliteit.

Ledverlichting

Opvallend detail is dat de Roval-RoofGuard® is uit te rusten met Ledverlichting, waardoor dakdekkers of onderhoudspersoneel het dak ook bij duisternis veilig kunnen betreden. De Roval-RoofGuard® is gecertificeerd conform EN 13374, klasse A. Meer informatie over de Roval-RoofGuard® vindt u hier.

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers