+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

VCA-certificering weer voor drie jaar verlengd

11-06-2018

Roval heeft voor de derde achtereenvolgende keer het VCA-certificaat (Veiligheid, gezondheid & milieu Checklist Aannemers) behaald. Hieraan ging een intensieve audit vooraf, die succesvol is verlopen. De VCA-certificering is hierdoor voor de komende drie jaar verlengd. 


Veiligheid

Hoewel de VCA-certificering geen wettelijke verplichting is, hecht Roval aan veilig en gezond werken. Bovendien is een VCA-certificaat, dat vaak door opdrachtgevers wordt vereist, goed voor onze concurrentiepositie. De nieuwe certificering toont aan dat we een goed functionerend veiligheidssysteem hebben en alle risico’s volgens de VCA-richtlijnen hebben afgedekt. In de praktijk betekent het onder meer dat we de montage van onze aluminium bouwproducten veilig uitvoeren.


Audit

De certificering wordt elk jaar getoetst en eens in de drie jaar vindt er een audit plaats. De verbeterpunten die uit de laatste beoordeling zijn voortgekomen, heeft Roval opgevolgd. De VCA-auditor heeft bovendien een actueel werk bezocht en gecontroleerd of onze monteurs volgens de geldende veiligheidsvoorschriften werken. Het positieve resultaat van de audit is een nieuwe verlenging van de VCA-certificering voor de komende drie jaar!

 

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers