+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Architectonische dakranden voor elk ontwerp

24-04-2018

Behalve standaarddaktrimmen heeft Roval ook een uitgebreid assortiment architectonische dakranden voor woningbouw en utiliteitsbouw en voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze architectonische dakranden onderscheiden zich door hun vormgeving en worden met name toegepast om een esthetische en kwalitatief hoogwaardige uitstraling te realiseren. Het assortiment bestaat uit de Roval-Kraal®, de Roval-Solokraal®, de Roval-Angle®, de Roval-Wave® en de Roval-Opaal®.

Bewerkingen

Door de verscheidenheid aan vormgevingen is er voor elk ontwerp wel een passende oplossing. Bovendien zijn de dakranden op smaak te brengen door een brute, geanodiseerde of gemoffelde afwerking in vrijwel elke Ral-kleur. Het is ook mogelijk de architectonische dakranden op verschillende manieren te walsen.

 

Roval-Kraal®


De Roval-Kraal®, leverbaar met een vooraanzicht van 26, 38, 45 en 60 mm, refereert door het ronde vooraanzicht aan de kraallijst van weleer.

 

Roval-Solokraal®
 

De Roval-Solokraal® is leverbaar met een vooraanzicht van 45, 60 en 80 mm. De Solokraal is een enkelvoudige dakrand die geschikt is voor zowel bitumen als kunststof dakbedekkingen.

 

Roval-Angle®
 De Roval-Angle® met een vooraanzicht van 60 mm en heeft een rechthoekige vorm die overgaat naar een holle, gebogen onderzijde.

 

Roval-Wave®
 

De Roval-Wave® heeft een vooraanzicht van 60 mm die vloeiend van bol naar hol verloopt. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke overgang van dak naar gevel.
 

Roval-Opaal®
 

De Roval-Opaal® heeft een ovaalvormig vooraanzicht van 51 mm. De Opaal® is onder meer geschikt voor dakrenovatie doordat de dakrand voldoende ruimte biedt voor een extra dakbedekkingslaag.
 

Alle architectonische dakranden zijn te leveren in lengten van 2500 mm met binnen‑ en buitenhoeken in standaardafmeting van 500 x 500 mm en eventueel inclusief verbindingsplaatjes. Download via onze website bestekteksten, CAD-tekeningen en (digitale) documentaties
 

   

   

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers