+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Privacyschermen van duurzaam aluminium

19-12-2017

Privacyschermen bieden privacy op aangrenzende balkons, tuinen of op galerijen. Roval Aluminium heeft hiervoor een uitgebreid assortiment standaard aluminium privacyschermen. Daarnaast biedt Roval maatwerkoplossingen voor privacyschermen aan. Hierdoor is er voor vrijwel elke situatie een passende oplossing.

Opbouw

De aluminium privacyschermen van Roval zijn opgebouwd uit een kaderprofiel van hoogwaardig en duurzaam aluminium; het binnenwerk bestaat uit aluminium regels met daartussen glas- of kunststof/HPL-panelen. Deze regels zorgen voor de gewenste vlakverdeling. 

Er zijn twee kaderprofielen: Roval-Privacyscherm, profiel A en profiel B. De schermen kunnen op de vloer, aan de muur, rond de goot en zelfs aan de handrail van een aluminium balustersysteem bevestigd worden. Een mooi projectvoorbeeld hiervan is Woonzorgcentrum Ewoud in Ijsselstein. De combinatie van het privacyscherm met het balustersysteem zorgt ervoor dat er eenheid in de uitstraling ontstaat.

Roval Privacyscherm profiel A
Roval Privacyscherm profiel A                    Roval Privacyscherm profiel B

Rechte of afgeschuinde hoeken

De grootte van het privacyscherm is afhankelijk van diverse factoren, namelijk: de situatie en de voorkeuren. U heeft ook de keuze uit rechte- of afgeschuinde hoeken en de vlakverdeling. De standaard privacyschermen zijn verdeeld in de types PS-1 tot en met PS-8. Het monteren van een aluminium privacyscherm is eenvoudig.

De privacyschermen zijn leverbaar in vrijwel alle Ral-kleuren en in geanodiseerde of gemoffelde uitvoering. Wilt u meer informatie of onze productfolder over privacyschermen ontvangen? Laat dan uw gegevens achter op onze website en vink ‘privacyschermen’ aan. 

Kort samengevat

  • Waarborgt privacy op balkons, galerijen en tuinen
  • Keuze uit verschillende modellen
  • Opgebouwd uit duurzame aluminium profielen en regels
  • Keuze uit (mat) glas en HPL-panelen
  • Diverse combinatiemogelijkheden
  • Verschillende vlakverdelingen
  • Maatwerk mogelijk
  • Leverbaar in geanodiseerde of gemoffelde uitvoering
  • Vrijwel alle Ral-kleuren

 

Bekijk hier de folder van de privacyschermen. 

 

       

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers