+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Nieuwe folder aluminium privacyschermen

13-11-2017

Naast een breed assortiment van aluminium bouwproducten zoals dakranden en muurafdeksystemen, heeft Roval ook specials in het assortiment. Een voorbeeld hiervan zijn de aluminium privacyschermen. Privacyschermen zijn ervoor bedoeld om de privacy op aansluitende balkons te waarborgen of te vergroten. Roval heeft diverse types privacyschermen in het assortiment in kunststof/HPL- of in glasuitvoering en met rechte of afgeschuinde hoeken. Deze types vindt u niet alleen op onze website maar ook in ons nieuwe folder over privacyschermen.

De variaties zijn enorm, maar voor alle modellen geldt dat ze zijn afgewerkt met een duurzaam aluminium kader en – afhankelijk van het type – aluminium binnenwerk. Ook de bevestigingsmiddelen zijn van duurzaam aluminium. Onze privacyschermen leveren we in blank geanodiseerde of gemoffelde uitvoering in vrijwel alle Ral-kleuren. Wilt u onze folder ontvangen? Laat dan uw gegevens achter op onze website of stuur een e-mail.

 

Bekijk hier de folder over privacyschermen.

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers