+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Vierde MVO Dag wederom een succes

02-10-2017

Sinds 2014 organiseert Roval onder het motto Together for Better, samen met Reynaers Aluminium jaarlijks een MVO Dag. Dit jaar was dat op 28 september. Ieder jaar mogen medewerkers goede doelen aandragen, dit jaar zijn er zes uitgekozen.

De geselecteerde projecten waren het vergroenen van de speelplaats van basisschool de Fonkel in Tilburg, klusactiviteiten en een uitstapje met de bewoners bij multifunctioneel centrum Keyserinnedael in Helmond. Verder zijn onderhoudswerkzaamheden aan kinderboerderij Onze Beestenboel in Venlo, kluswerkzaamheden aan ontmoetingscentrum Pieter BrueghelHuis in Veghel, opknapwerkzaamheden bij voetbalvereniging NWC in Asten en klusactiviteiten creatief atelier De Spaken in Eindhoven uitgevoerd.

Directeur Edgar van Ginkel blikt terug op de Mvo Dag: ‘’Maatschappelijke betrokkenheid en aandacht voor een gezonder milieu zijn voor onze bedrijven heel belangrijk. Wij willen goed zorgen voor onze mensen en onze omgeving. Deze dag hoort inmiddels bij Roval en Reynaers”. 
 

 

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers