+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Sneller en veiliger renoveren met Roval-RenoTrim®

24-10-2017

Met de Roval-RenoTrim® heeft Roval Aluminium een daktrim ontwikkeld speciaal voor renovatieprojecten in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. De RenoTrim® is geschikt voor situaties waarin de bestaande daktrim aan vervanging toe is. Het is niet nodig om deze dakrand of delen daarvan te verwijderen. De Roval-RenoTrim® wordt eenvoudig over de oude dakrand heen geschoven.

Sneller en veiliger
Als de bitumen of kunststof daklaag in goede conditie is, kan deze gewoon blijven zitten. De toepassing van de Roval-RenoTrim® zorgt ervoor dat er geen sloopwerkzaamheden nodig zijn. Dit heeft een aantal voordelen.

De montage van de renovatietrim gaat hierdoor sneller, er hoeft geen sloopafval te worden afgevoerd en herstelwerkzaamheden zijn niet nodig. Dat maakt de RenoTrim® niet alleen goedkoper dan standaardoplossingen, maar ook veiliger. Dat laatste komt omdat de dakwerker veel korter op hoogte hoeft te werken, waardoor het risico op valgevaar afneemt.

Er is bovendien geen randstrook, lijm of primer nodig. Dat maakt de RenoTrim® ook milieuvriendelijker dan standaardoplossingen. De montage is dankzij het unieke en innovatieve schuifsysteem in een handomdraai gebeurd.

Uitvoeringen
Roval Aluminium levert de Roval-RenoTrim® in twee standaarduitvoeringen: Roval-RenoTrim® 60 en de Roval-RenoTrim® 80. De 60-uitvoering, die een aangezichtshoogte heeft van 83 mm kan over een bestaande daktrim van maximaal 60 mm worden geschoven.
De 80-uitvoering, met een aangezichtshoogte van 103 mm kan over een bestaande dakrand van maximaal 80 mm worden geschoven.

Roval-RenoTrim® 60 Roval-RenoTrim® 80

 

De Roval-RenoTrim® is leverbaar, inclusief binnen- en/of buitenhoeken van 400 x 400 mm, in brute, geanodiseerde of gemoffelde uitvoering in vrijwel alle RAL-kleuren.

Voordelen

• Razendsnelle montage en eenvoudig in te branden
• Bestaande dakbedekking blijft
• Geen sloop, geen herstelkosten
• Minder afvoer restafval
• Minder dakwerk, dus veiliger
• Verschillende maatvoeringen
• Inclusief binnen- en buitenhoeken, 400 x 400 mm
• Inclusief verbindingsplaatjes
• Leverbaar in brute, geanodiseerde of gemoffelde uitvoering
• Leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren

           

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers