+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Meer mogelijk met aluminium waterslagen

23-01-2017

De aluminium waterslagen van Roval Aluminium zijn duurzaam, functioneel én mooi en geschikt voor elk type woning of gebouw. Maar wat krijgt u allemaal als u waterslagen van Roval overweegt? Wat kunt u verwachten van een totaalleverancier in aluminium bouwproducten? Dat zijn vele extra’s, want Roval levert waterslagen met alle toebehoren die u maar nodig heeft. Het assortiment bestaat uit diverse standaarduitvoeringen, zoals de fraaie Roval-Elegance®, die gekenmerkt wordt door zijn ronde, elegante afwerking.

Voor alle waterslagen geldt dat ze leverbaar zijn in verschillende afmetingen, oppervlaktebehandelingen en Ral-kleuren. Daarnaast is maatwerk mogelijk, zodat u specifieke wensen terugziet in het uiteindelijke resultaat. Dankzij speciale (en verschillende types) kopschotten bieden de waterslagen van Roval Aluminium uitkomst in situaties, waarin buitengevelisolatie is aangebracht. De waterslagen van Roval Aluminium worden toegepast in woning- en utiliteitsbouw, in zowel nieuwbouw- als renovatie- en herbestemmingsprojecten. Standaard worden de waterslagen voorzien van bevestigings(slob)gaten en (gelaste) kopschotten. Ze zijn compleet te leveren met ankers, koppelplaten, afdichtingsrubbers en met antidreunisolatie.

Meer weten? Kijk eens op onze website!

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers