+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Aluminium in de publiciteit

12-01-2017

Dat aluminium talloze voordelen biedt ten opzichte van andere bouwmaterialen, zoals hout, staal en kunststof roepen we al langer. In de toepassingssfeer is aluminium zeer duurzaam en ook nog eens onderhoudsvrij. En architecten passen aluminium veelal toe vanwege de maximale vormbaarheid en de mogelijkheid tot rank profileren. Ontwerpvrijheid komt ook aan bod in een artikel over aluminium in de laatste uitgave van Archicomm. In dit artikel wordt een aantal voordelen belicht, die passen in de ontwikkeling die duurzaam bouwen doormaakt. Aluminium is een cradle-to-cradle materiaal bij uitstek. Daarnaast hebben de esthetische kwaliteiten van aluminium zich bewezen in talloze fraaie bouwprojecten, in zowel nieuwbouw als renovatie en herbestemming.

Onder de kop ‘Aluminium als kers op taart bij transformatie’ publiceerde BouwTotaal in de decemberaflevering van vorig jaar een fraai artikel over aluminium toepassingen van onder meer Roval Aluminium. Dat gebeurde naar aanleiding van de architectenbijeenkomst Architects meet Architects die Roval onlangs organiseerde bij Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen in Rotterdam. Op uitnodiging van Roval gaf architect Joost Roefs (diederendirrix architecten) voor collega-architecten een presentatie over aluminium in transformatieprojecten. Zeer de moeite waard is de video die BouwTotaal maakte van deze bijeenkomst. In deze film onder andere aan het woord Edwin van Kemenade, sales & marketing manager van Roval en natuurlijk architect Joost Roefs.

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers