+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Zes projecten tijdens MVO-dag onder handen genomen

07-10-2016

De jaarlijkse MVO-dag, die Roval Aluminium onder het motto Together for Better samen met moederbedrijf Reynaers Aluminium organiseert, is wederom een groot succes geworden. De medewerkers van beide bedrijven hadden voor 29 september zes klusprojecten geselecteerd, waarbij ze de helpende hand konden bieden. De Roval- en Reynaers-MVO’ers waren aan het schilderen, schuren, schroeven, behangen en zelfs koken en opruimen bij de Pannenhoef in Eindhoven (opknappen ontspanningsruimte en maken van een tuinbank), het Gedenkbos in Asten (maken waterspeelbaan en onderhoud), Café de Honingpot, het Rijtven in Deurne (opknapwerkzaamheden), Zorgcentrum de Pannehoeve in Helmond (opknappen balkon en zonnekamer), de Montessorischool in Helmond (opknappen schoolplein) en het Henricushof in Lierop (het maken van een overkapping voor scootmobielen).

Wilt u de medewerkers van Roval en Reynaers aan het werk zien tijdens deze succesvolle MVO-dag, bekijk dan het Youtube-filmpje voor een sfeervolle impressie van de MVO-dag 2016!

Een korte sfeerimpressie is hieronder te bekijken. De uitgebreide impressie is te zien op ons YouTube kanaal  via deze link.

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers