+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Roval in Coalition of the Doing

12-05-2016

Onlangs is de Coalition of the Doing (COTD), een initiatief van de Climate Neutral Group, gelanceerd. De COTD is een groep van bedrijven, waar Roval Aluminium en moederbedrijf Reynaers Aluminium deel van uitmaken, die actief aan de slag gaat met klimaat neutraal ondernemen. Tijdens de kick-off is uitgebreid gediscussieerd over duurzaamheid en klimaatneutraliteit, welke maatregelen de deelnemende bedrijven genomen hebben en welke extra CO2-reductieprojecten er worden aangepakt. Eind mei zal officieel een begin worden gemaakt met effectief inhoudelijke onderwerpen.

De extra CO2-reductieprojecten variëren van verduurzaming in de productieketen, energiebesparing en -opwekking, transport en mobiliteit, nieuwe recyclemethodes en SMART supply chain management. Elkaar informeren, motiveren en ondersteunen vormen belangrijke pijlers van de Coalition of the Doing.

Meer informatie is terug te vinden op de website van de Climate Neutral Group.

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers