+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Aluminium muurafdekkappen voor chique interieur

25-02-2016

Het is een misverstand om te denken dat onze aluminium bouwproducten louter en alleen de buitenlucht zien, integendeel. Steeds vaker worden onze aluminium detailleringen voor binnentoepassingen gebruikt. Recent voorbeeld is het appartementencomplex Stadsplein Reeshof, een prominent en gezamenlijk ontwerp van Walter van der Hamsvoord van De Architectenwerkgroep Tilburg en Peter Keijsers van Bedaux de Brouwer Architecten.

Niet alleen zijn Roval-producten te vinden op het dak en aan de buitengevel, maar ook binnen in het spectaculaire atrium van het complex. Het hoge atrium verbindt de verdiepingen van het Forum. Voor afwerking van de wit gestucte borstweringen hebben de architecten gekozen voor witte aluminium muurafdekkappen van Roval Aluminium. In tegenstelling tot de rechte en schuine hoeken wordt de eerste verdieping gemarkeerd door een deels ronde borstwering, die voorzien is van een rondgewalste, aluminium bronskleurige muurafdekkap.

Mede dankzij deze aluminium detailleringen heeft dit atrium een opvallend chique uitstraling met een robuust lijnenspel.

 

Meer foto's bekijken van dit project Forum Reeshof Tilburg?
Dat kan via: http://roval.nl/NL/Referenties&project=W0102

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers