+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Aluminium In Praktijk: design en renovatie

15-12-2015

De nieuwe aflevering van ons magazine Aluminium In Praktijk is uit. Deze keer besteden we aandacht aan aluminium oplossingen in renovatie- en herbestemmingsprojecten.
 

Vier projecten

Een boeiende aflevering met vier geheel verschillende projecten in Nederland en België. Aluminium – en met name onze aluminium producten – is bij uitstek geschikt voor renovatie- en herbestemmingsprojecten. Het is een duurzaam materiaal met een hoge restwaarde en aluminium is recyclebaar. Bovendien – en dat is voor vele architecten een belangrijk keuzecriterium – is aluminium zeer vormbaar, zeker als je het vergelijkt met andere materialen. Deze maximale vormbaarheid is de onmiskenbare basis voor maatwerk in aluminium detaillering, dat je in al deze vier projecten terug ziet.


Wilt u ook de nieuwe aflevering van Aluminium In Praktijk ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@roval.nl  onder vermelding Design en renovatie. En als u zich verder wilt laten inspireren en ontdekken wat er met onze aluminium producten nog meer mogelijk is? Kijk dan eens op www.aluminiuminpraktijk.nl.

Online editie december 2015

 

 Foto's project Breda Rabobank. Architect Frans Deelen.

 Foto's project Mechelen Mahatma Gandhi. Architect Kim Brouwers.

 Foto's project Budel 69 woningen. Architect Oscar Sunier.

 Foto's project Nijmegen Weezenhof. Architect Pieter Oosterhout.

 

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers