+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Tweede MVO-Dag Roval - Reynaers

21-09-2015

Op 1 oktober organiseren Reynaers en Roval opnieuw een gezamenlijke MVO-dag. Het personeel steekt dan de handen uit de mouwen voor zes goede doelen die door de medewerkers zelf zijn ingediend.

 

Succesvolle eerste editie

In 2014 organiseerden de bedrijven voor de eerste keer een MVO-dag. Dat bleek zo’n succes dat het evenement voor 2015 nog groter werd aangepakt. ‘’Onze medewerkers hebben zich vorig jaar met veel plezier ingezet. Omdat de productie ook door moest gaan, was iedereen een halve dag ingepland. Dit jaar bieden we iedereen de mogelijkheid om de hele dag aan het werk te blijven op de projecten. Gevolg is dat Roval en Reynaers een dag dicht gaat. Zo kan iedereen ook met eigen ogen het eindresultaat zien’’, licht Van Ginkel toe.

 

Personeel kiest projecten

Ook dit jaar konden de medewerkers zelf projecten aanmelden voor de MVO-dag. Men ervaart het als bijzonder om via de werkgever de kans te krijgen om op deze manier iets voor een ander te kunnen doen.
Er  worden zes projecten aangepakt op 1 oktober, namelijk:

◾Opknappen woonruimte De Watersteeg Veghel

◾Onderhoud Vogelasiel Someren

◾Onderhoud speelplaats school De Hilt Helmond

◾Realisatie overkapping en activiteiten met bewoners de Moeraseik Helmond

◾Onderhoud de Schaapskooi Schijndel

◾Klusactiviteiten basisschool De Lindt Stiphout

 

Sponsoren
Voor de uitvoering van de projecten kunnen Roval en Reynaers naast hun eigen financiële bijdrage rekenen op sponsoring van:
Atlant Groep Helmond, Mathro Industrial services,  Gamma Poort van Veghel, KlusWijs Asten-Heusden, Orthopedagogisch onderwijsinstituut De Hilt HelmondDirks Klimmaterialen B.V.,  Zorgboog De Moeraseik, Woonpartners Helmond, IGOpost, Thöni aluminium , Ispa plastics, de Schaapskooi SchijndelOBS De Lindt, Gamma Helmond , VOF Gerrit van Lierop

Together for Better
Verdeeld over de zes projecten worden zeventig medewerkers ingezet. Edgar van Ginkel besluit: “Met de inzet van onze medewerkers willen we graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van onze leefomgeving. Ons motto ‘’Together for Better’’ wordt daarmee letterlijk in de praktijk gebracht.”

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers