+31 (0) 492 56 10 50
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Home > Nieuws

Nieuws

Zoeken op Roval

Bespaar op onderhoud met aluminium maatwerk

11-06-2015

Roval Aluminium heeft met de goot- en (dak)overstekbekleding een nieuwe maatwerkoplossing toegevoegd aan de uitgebreide productrange, zowel voor nieuwbouw- als voor renovatie- en herbestemmingsprojecten.

 

Aluminium is voor de onderkant van dakgoten en de dakoverstekken een uitstekend alternatief voor andere materialen, zoals hout en kunststof. Groot voordeel is dat het aluminium maatwerk onderhoudsarm is en jarenlang zijn esthetische uitstraling behoudt. Het hoeft niet, zoals bij hout het geval is, na een aantal jaren overgeschilderd te worden, waardoor je fors kunt besparen op de onderhoudskosten. Kunststof heeft vaak als nadeel dat er lekstrepen achterblijven op het materiaal, wat bij aluminium niet het geval is. Bovendien is Roval in staat dankzij vakmanschap en een hypermodern productieapparaat het beste maatwerk te leveren.

 

Er zijn inmiddels al fraaie projecten opgeleverd, waar het aluminium maatwerk voor dakgoot en dakoverstek is toegepast. Fraai voorbeeld zijn de veertien zogenaamde CPO woningen in Someren, waar De Loods architecten en adviseurs uit Aarle-Rixtel, gekozen hebben voor aluminium dakgoot- en overstekbekleding. Uiteraard is het aluminium maatwerk geheel op smaak te brengen, doordat vrijwel alle RAL-kleuren mogelijk zijn.

 

 meer foto's project Someren 
  

© 2008 - 2019 www.roval.nl - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers